Aquest article està a l’espera de ser publicat a la revista El Poble des de setembre 2008

Estimats veïns i veïnes, ens adrecem a vosaltres després de les vacances de l’estiu tan merescudes i desitjades per tots. De nou comencem el curs polític, i tal vegada siga un bon moment per repassar com han anat les coses despres de més d’un any de govern socialista i de coalició valenciana. Si mirem el programa electoral del PSOE podrem comprovar que en més d’un any de legislatura poques, o pràcticament cap, de les seues promeses han anat endavant, això sí, els socialistes ho tenen molt clar, és culpa del bloc, que va estar al govern exactament 2 anys i mig, contra els 22 anys i mig que hem tingut un govern socialista.

La Sra Alcaldessa es va comprometre al seu programa electoral a donar-vos explicacions amb sinceritat i transparència de la seua gestió i de l’evolució dels temes que ens afecten tots els veïns, i una de les primeres mesures que anaven a implantar era el pressupost participatiu, i per este motiu han deixat una partida ridícula al pressupost de 2008 en la que diuen demanaran opinió als veïns a l’hora d’invertir-la!!
Però si seguim llegint el seu programa ens prometen l’escoleta infantil municipal, inversions per a la nostra escola pública, creació del consell municipal de cultura, cine tot l’any, rehabilitació del camp de futbol, reorganitzar i potenciar l’escola de futbol base, fomentar la pilota valenciana, crear un programa d’oci per a la joventut, programa d’oci nocturn per als jóvens, crear l’oficina d’informació al consumidor, posar en marxa el programa de cangurs, escola d’hivern per a las vacances de nadal, creació del consell municipal per a la igualtat, donar suport a les associacions, revisar el PGOU, nou ordenament del polígon i dels terreny del parc dels militars, metro o tramvia…, més contenidors, campanyes de concienciació mediambiental, i moltes altres coses entre les que figuren posar a disposició de la conselleria de sanitat els terreny per a fer un nou ambulatori i un centre de dia i residència per als nostres majors.

I este últim ha estat el motiu pel que han aprovat les bases per desenvolupar el sector 1, per tindre terrenys municipals, i per això en lloc de posar a disposició de la conselleria qualsevol altre terreny municipal opten per aprovar la destrucció de 70.000 metres d’horta productiva, en lloc de resoldre el tema del parc dels militars, on hi ha terreny més que suficient per fer un ambulatori nou o la residencia per als majors. No oblidem que les bases per urbanitzar el terreny del parc dels militars ja estan elaborades, però està clar que la voluntat de l’actual equip de govern és una altra. Prefereixen asfaltar horta productiva que resoldre el problema que estan donant uns terreny totalment degradats del parc.

I sols ens queda desitjar-vos a tots i totes que disfruteu de les nostres festes.