Aquest cap de setmana la nostra organització celebra el seu Vé Congrés, a la Fira de Mostres de València s’aprovarà un nou equip de treball i les línies estratègiques i organitzatives del BLOC per als propers anys. Més de 750 delegats hi assitiran.
Diumenge de vesprada és la cloenda, un acte festiu i emotiu obert a tots els valencianistes, militants o no del BLOC. Vos animem a vindre perquè estem segurs que vos agradarà!



La setmana que ve al poble es celebra la setmana de la dona que organitza l’associació de dones de Bonrepòs i Mirambell. La programacio és variada: exposició, xarrdes i tallers, pel·lícules, xocolatada… Volem destacar especialment la vesprada de dimarts amb el taller per comunicar-se millor i la xarrada/taller sobre relacions personals, la pel·lícula “13 rosas” el divendres i l’obra de teatre a càrrec de “Sempre en falta ú” el dissabte.

Si acudiu a les activitats trobareu gent del BLOC entre el públic, la igualtat entre homes i dones en tots els àmbits de la vida és un dels eixos principals del nostre programa polític i l’associacionisme viu que hi ha al nostre poble és una de les nostres fonts d’orgull i alegria.