Ahir dissabte 28 de març es va celebrar a Alboraia el Congrés Comarcal del BLOC. En aquest congrés s’havia de fer balanç dels últims tres anys de gestió a més de triar una nova executiva i els representants de la comarca al Consell Nacional del BLOC.


L’acte va començar amb l’informe d’
Enric Carbonell, secretari comarcal els últims 12 anys, i el va aprofitar per comunicar als nombrosos assistents la seua intenció de no continuar al càrrec. Les intervencions d’agraïment a la tasca feta es van succeir abans de votar la nova executiva comarcal.

En una executiva on estan representats la majoria de pobles de la comarca, Bonrepòs i Mirambell continuarà amb dos representants: Rosa Muñoz Laguarda com a secretària de finances i Rosella Antolí com a representant del Bloc Jove.

El nou secretari comarcal serà Francesc Pastor, del col·lectiu d’Alboraia i que fins a ahir exercia de secretari d’organització.

L’executiva fou aprovada pràcticament per unanimitat.

Pel que respecta a la tria dels 7 representants de l’Horta Nord al Consell Nacional, del nostre poble fou triada la nostra regidora, Mª Josep Amigó.

L’acte va finalitzar amb l’aprovació d’un declaració de suport a les mobilitzacions per l’ensenyament públic.