Els veïns i veïnes del carrer major estan que trinen, i no és per a menys. Fa uns mesos, en assabentar-se que anaven a asfaltar el carrer sense respectar l’empedrat van replegar quasi 100 signatures (només entre els veïns) per demanar a la senyora alcaldessa que mantinguera l’empedrat per conservar un dels llegats més bonics que ens han deixat els nostres avantpassats.

L’alcadessa només va contestar amb un escrit on deia que costaria més diners conservar-ho que asfaltar-ho i punt. Ni tan sols es va dignar a fer una reunió informativa per intercanviar opinions. Visca la participació ciutadana!

Unes setmanes més tard, una màquina asfaltadora consumava el desastre i la reacció dels veïns i veïnes es formulava en forma de pregunta “per què ho ha fet? per què no ens ha fet cas? Com pot ser que una persona que no estima el patrimoni del poble siga alcaldessa?

Des del BLOC pensem que tot el camí recorregut pels veïns i veïnes representa una gran lliçó de ciutadania a la que el govern municipal ha respost amb una falta d’educació i de respecte indigna d’un govern democràtic, és per això que recolzem punt per punt la carta que els mateixos veïns del carrer major han repartit pel poble i que reproduim tot seguit…

Moltes gràcies a tots i totes, i a seguir peleant, que només els peixos morts segueixen la corrent!