El BLOC JOVE es va reunir el passat dissabte 12 de novembre en Assemblea Nacional, a la ciutat d’Alzira, amb l’assistència de militants d’arreu del país, de vora onze comarques valencianes.

Vicent Sánchez, Secretari General del BLOC JOVE, va destacar la tasca feta al llarg de l’estiu i sobretot el repte d’iniciar el curs polític “treballant per un projecte de proximitat, present arreu de les comarques, capaç de plantejar propostes a problemes quotidians de la joventut, i que alhora la implique i la faça protagonista”.

Amb aquest esperit, l’Assemblea Nacional del BLOC JOVE va acordar donar un nou impuls a les campanyes que ja estan en marxa. En especial a la campanya “La puta crisi”, centrada en presentar la proposta del BLOC JOVE a l’actual conjuntura de crisi socioeconòmica.

I a més, es va acordar donar un àmbit nacional a la campanya “Mou-te per València”. “Cal que denunciem la desvertebració a què han condemnat el país els dos grans partits i com la mancança d’un sistema eficient de transport públic frena el país tant a nivell econòmic com social”, va assenyalar Vicent Sánchez. Per tot això, les executives comarcals i la general establiran un calendari d’activitats coordinat per fer arribar propostes i accions sobre el transport públic, en especial sobre les formes de transport sostenibles i que empren els joves principalment.