Dissabte passat es celebrà el dia del treballador i la treballadora i la veritat és que els que tenim un treball digne ho hem de celebrar, però no podem oblidar-nos dels que hui eixiran al carrer perquè perilla el seu lloc de treball, o perquè els empresaris els han plantejat un ERO o perquè els volen retallar el sou o pitjor encara, perquè estan a l’atur sense perspectives de futur.

Al nostre poble, més de 350 persones estan sense treball i què fan les institucions? L’equip de govern municipal (PSOE-CV) fa uns mesos es va encomanar al “papá zapatero” i la veritat és que veient l’evolució de les dades, no podem dir que haja funcionat. El mateix diran del “Pla Confianza” de la Generalitat que com a molt donarà 3 o 4 llocs de treball i durant quant de temps?

I l’equip de govern què fa? Quines han segut les iniciatives municipals? Plans de formació per reciclar als parats de la construcció o d’empreses relacionades? Contractació fixa per a llocs de treball que es contracten any rere any en precari? Estimulació del comerç local? Res més lluny de la realitat. No s’ha fet res, i les perspectives no són millors. El govern del PSOE i CV està paralitzat, només es preocupen de fer-se fotos amb els veïns i veïnes i de fer promeses que no es complixen. I mentrestant les persones sense faena al nostre poble en són cada vegada més!

Vergonya ens donaria a nosaltres tindre un regidor de comerç que no fa res, un regidor de benestar social que no fa res, un regidor de foment econòmic que no fa res… i més encara quan tots els mesos cobren dels nostres diners per fer el que no fan.