En democràcia els acords d’un ple són d’obligat compliment. Pel que sembla el PSOE de Bonrepòs i Mirambell amb la complicitat de Coalició Valenciana i en alguns casos del PP, no ho entén així.

En els últims mesos han segut 3 els incompliments:

  • S’ha posat una placa amb el nom c/ de la Mar a un carrer que es va acordar en un plenari que s’anomenaria Vicent Andrés Estellés, amb els vots a favor del PSOE per cert.
  • No s’ha celebrat un ple extraordinari sobre el manteniment del jardins del poble que es va aprovar per unanimitat en el ple del mes de juliol que se celebraria durant el mes de setembre.
  • El senyor alcalde i els regidors ja fa anys que es boten sistemàticament un acord de ple proposat pel PSOE en què es diu clarament que l’ajuntament es farà càrrec de les despeses de la festa del dia 12 d’octubre però en cap cas es presidirà cap acte. Ja sabeu que des de fa uns anys són els regidors del PSOE, PP i CV qui lligen  les lectures a missa, presideixen la processó i inclús es fan fotos a l’altar major com si foren festers. 
Anem malament senyor alcalde si no respectem els acords, anem malament si es pensa que per presidir l’ajuntament està autoritzat a fer el que li done la gana.