Ahir, 19 de gener es va celebrar el ple ordinari que es fa cada dos mesos. A continuació vos resumim breument tot el que va passar punt per punt.

Es van aprovar les actes anteriors perquè es va comprovar que no tenien cap error.
Després es va analitzar les 3 últimes certificacions de l’obra de l’edifici multiusos i es van aprovar amb els vots de l’equip de govern PSOE-CV (el BLOC es va abstindre com ha fet des que es va aprovar el projecte per estar en contra de tot el procés que l’ha envoltat de la destrucció d’un edifici històric, diverses irregularitats en el projecte i a més l’ambulatori és una obra que li correspon a la Conselleria de Sanitat i no té perquè assumir l’ajuntament). En el punt següent es va aprovar la paperassa per a poder gastar els diners d’una subvenció de la Diputació en condicionar la planta baixa de l’edifici com a ambulatori. (El BLOC també es va abstindre perquè vol que s’acabe ja l’ambulatori però vam tornar a insistir que ens estem gastant subvencions en fer una obra que correspon a la Conselleria enlloc de gastar-ho en altres obres que corresponen a l’ajuntament).
En el quart punt, s’aprovà prorrogar 1 mes la declaració de béns i activitats de tots els regidors i regidores per tal de que done temps a completar-ho d’acord a la nova normativa. Es publicarà un extracte al DOGV.
En els informes de presidència i d’organismes supramunicipals no es va aprotar res de nou que no siga que la gestió és nefasta tant en l’EMTRE (residus) com en l’EMSI (aigües).
POTS LLEGIR LES PREGUNTES DEL BLOC CLICANT ACÍ