Alcaldes i regidors de Compromís rebutgen la proposta de reforma de l’administració local.

Els càrrecs públics municipals de la Coalició Compromís participaran en la concentració-manifestació convocada demà dimecres 30 d’octubre davant l’ajuntament de València i les subdelegacions d’Alacant i Castelló contra la reforma de l’administració local que impulsa el govern central.

Per a Compromís, esta Llei malanomenada de “racionalització i sostenibilitat de les administracions locals suposarà un nova aplicació de noves retallades en l’administració més propera als ciutadans, com són els ajuntaments, ja que la seua aplicació provocarà la desaparició i privatització de molts serveis públics (sobretot serveis socials), la destrucció de milers de llocs de treball, així com l’allunyament de l’atenció personalitzada que ara gaudim els ciutadans de tots els pobles i ciutats valencianes.

Aquests serveis que fins ara oferien els ajuntaments els passaran a gestionar institucions decimonòniques com són les Diputacions, que tenen representants no triats per la ciutadania en lloc de descentralitzar els serveis i  aprofundir en el desenvolupament d’una administració local més transparent, democràtica, propera i accessible a la ciutadania.

En contra d’aquesta proposta de Llei, Compromís per Bonrepòs i Mirambell, ja va votar mocions al nostre ajuntament com aquesta que feia referència als serveis socials.

Hem de ser conscients que el que s’aprova al Congrés dels diputats ens afecta directament al nostre benestar com a ciutadans i ciutadanes de Bonrepòs i Mirambell.