No vas poder/voler assistir a l’últim plenari però si que vols saber de què es va parlar i què es va decidir? A continuació et fem una breu crònica, punt per punt,  si vols més informació de qualsevol dels punts no dubtes a escriure’ns o parar-nos pel carrer.

1r punt: Aprovació de les actes anteriors.  No es va votar perquè el PSOE no va tindre temps d’estudiar-la. BLOC-Compromís hem denunciat i ho seguirem fent que la informació del plenari ens arriba massa tard, sovint després de la Comissió Informativa.

2n punt: Al·legacions UUEE 8 9 10 11 fetes per la SAT EXFRU i Frigoríficos Laguarda.  S’aprova amb els vots a favor del PP i PSOE. BLOC-Compromís ens varem abstindre per coherència amb la nostra línia de votacions, perquè en el seu moment vam votar en contra d’eixa urbanització.

3r punt: Desestimació al·legacions UUEE 1 i 3. S’aprova amb els vots a favor de PP i PSOE i l’abstenció del BLOC-Compromís pel mateix motiu que en el punt anterior.

4t punt: Modificació ordenança preus públics activitats esportives. Es modifica l’ordenança de preus publics per incloure noves activitats com dansa del ventre, cubba, zumba etc. S’aprova per unanimitat.

5é punt: Modificació reglament policia local. Al reglament anterior se li afegeixen  tasques administratives. S’aprova amb els vots afavor de PP i BLOC-Compromís i l’abstenció del PSOE.

6é punt: Modificacio taxa reguladora subsòl, sòl i volada de la via pública. Es modifica per posar un mínim de 10 euros com a despeses de tramitació del permís. S’aprova per unanimitat.

7é punt: Modificació de crèdits per ajustar desviacions del pressupost 2013 aprovat pel PP en solitari.

8é punt: Pressupostos 2014. S’aprova amb els vots a favor del PP i els vots en contra de la resta de regidors/es.Pots escoltar i llegir la nostra intervenció clicant ací.

9é punt: Mocions.

1.- En defensa de RTVV (BLOC+PSOE) Es rebutja amb els vots del PP que va repetir l’argumentari passat a tots els càrrecs públics, “es tanca perquè no hi havia un altre remei”. Són uns mentiders.

2.- Pressupostos participatius (BLOC) S’aprova per unanimitat per aplicar-ho als pressuposots de 2015. I Per què no ara? No és de ser uns cínics, per part del PP, passar-se 3 anys ocultant informació i no deixant fer propostes sobre presssupostos i ara votar que d’ací un any escoltaran les propostes del poble? Des del BLOC-Compromís vigilarem el compliment d’aquesta moció tal i com s’ha aprovat al plenari.

3.- Reforma elèctrica (BLOC) S’aprova per unanimitat. Esperem que aquesta queixa s’eleve al ministre d’indústria i no quede com un gest simbòlic. Com pot ser que els del PP voten als pobles una cosa i el contrari a les Corts Valencianes i a Madrid? On està la coherència política?

4.- Contra la violència de gènere (PSOE) i perquè s’actue al respecte en el nostre poble: S’aprova per unanimitat.

5.- Cobrament d’un recàrrec a l’IBI als bancs (PSOE) per tindre pisos buits en propietat. S’aprova per unanimitat.

6.- En contra del copagament farmacèutic malalts crònics (PSOE). Es rebutja amb els vots en contra del PP i els vots a favor de PSOE i BLOC-Compromís.

10é punt: Precs i preguntes: Preguntàrem quan ens tornarien despatx del grup municipal per poder atendre els veïns i veïnes en condicions i demanàrem un informe del que va passar amb la policia en festes perquè em llegit notícies als diaris però no se’ns ha informat de res.