Des del mes de juliol estem esperant les respostes a dos preguntes concretes que vam fer en el seu moment. Com són preguntes senzilles i fa més de quasi 7 mesos que les vam fer, entenem que l’alcalde i el seu equip de govern ens amaguen informació i això és molt greu .  A continuació podeu llegir les preguntes que vam fer i a les imatges els documents presentats.

Pregunta 1 –      a)  Còpia del projecte d’ampliació de l’escola pública Mare de Déu del Pilar de Bonrepòs i Mirambell presentat a la Conselleria d’Educació on es detalle la data de presentació i la signatura del representant de l’ajuntament que el presenta i, si és el cas, el registre d’entrada.  b) Còpia de la factura presentada per l’empresa que ha elaborat aquest projecte a fi de cobrar pel treball realitzat per a l’ajuntament de Bonrepòs i Mirambell.

Pregunta 2- Número de préstecs i pòlices de crèdit que té concedits l’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell, amb quines entitats, quantitat de diners demanats, en concepte què, condicions del crèdit (tipus d’interés, any de venciment…), quants diners quden per reemborsar i quota mensual que ha de satifer l’Ajuntament.

Pregunta 1: Projecte Escola

INFOProjecteEscola

Pregunta 2: Préstecs ajuntament

INFOPréstecs