No trobem paraules per agrair-vos a les 225 persones el gest d’haver triat Primavera EuropeaCoalició Compromís en les eleccions europees al nostre poble.

Mai havíem aconseguit tan bons resultats en unes eleccions europeees. Mai havíem estat tan a prop del PSOE i PP. Mai havíem sentit què vol dir estar a punt de guanyar en una mesa electoral. I més important encara, hem aconseguit un eurodiputat valencià compromés amb les persones i les causes justes que segur que no va decebre a ningú.

I tot ho hem fet sense tertúlies televisives i sense vendre fum, ben al contrari, treballant al carrer dia a dia amb el somriure a la cara i l’orgull del treball ben fet. Sense perdre l’esperança i amb una il·lusió enorme.

Moltíssimes gràcies, ara a gaudir del dia però demà a seguir treballant pel poble amb la humiltat que ens caracteritza però amb la convicció que el nostre compromís inquebrantable amb la nostra terra i les persones que l’habiten és el que ens fa creure’ns la política com un instrument de canvi social.