Des de fa molt de temps, Compromís per Bonrepòs i Mirambell, intentem fer-te arribar el què s’ha parlat al plenari i el resultat de les votacions. Com saps, hem presentat en dos ocasions una moció demanant que es gravaren els plens i es penjaren a la web municipal (com es fa a Vinalesa, Rocafort o Rafelbunyol, entre altres pobles) però el PP ha votat les dues vegades en contra. Què trist que vulguen amagar als veïns i veïnes les decisions que els afecten com a ciutadans. A continuació t’expliquem breument, el contingut del plenari del 29 de setembre de 2014.

1.- Aprovació, si s’escau, de l’acta anterior. S’aprova l’acta del ple anterior amb una xicoteta modificació en la intervenció de la portaveu de Compromís referent al renting dels fanals en què no estava recollida l’expressió de sorpresa perquè s’adjudique el manteniment de fanals públics a un banc (BBVA-renting).

2.- Aprovació dels nous estatuts proposats per la Mancomunitat del Carraixet. S’aprova per unanimitat.

3.- Inici del procediment de l’avaluació ambiental i territorial estratègica per a la revisió del Pla General d’ Ordenació Urbana (PGOU) de Bonrepòs i Mirambell. El resultat de la votació d’aquest punt, fou 10 vots a favor (PSOE+PP) i un en contra (Compromís). Pots llegir els nostres motius clicant ací.

4.- Mocions Compromís: Contra el veto rus a la importació de productes agrícoles valencians (s’aprova per unanimitat) i sobre la modificació de la llei electoral proposada pel PP per a la tria d’alcaldes/alcaldesses (es rebutja amb els vots en contra del PP, cal destacar que en un punt el PSOE tampoc el vota a favor i qu ejustament és aquell que defensa la retirada de la barrera del 5%)

5.- Mocions PSOE: També sobre la modificació de la Llei electoral, sol·licitant el pagament de la part proporcional de la paga extra de 2012 a tot el personal de l’ajuntament (s’aprova per unanimitat)
6.- Informes presidència: A partir del dia 1 d’octubre hi haurà una pediatra a temps complet excepte dilluns, que la Conselleria ja està al dia dels pagaments amb l’escola.
7.- Informes organismes supramunicipals. No hi ha novetats.
8.- Precs i preguntes