Compromís proposa un debat públic amb els candidats

Des de Compromís entenem que una manera d’acostar als veïns i veïnes del poble els diferents projectes polícs que es presenten a les eleccions, és organitzar un acte obert a la ciutadania en què els diferents partits expliquen les seues propostes i que els veïns i veïnes puguen traslladar les seues inquietuds i dubtes als diferents candidats i candidates.
És per aquest motiu que Compromís per Bonrepòs i Mirambell hem proposat als altres 3 candidats a l’alcaldia la celebració d’un debat públic on puguen debatre explicar les seues propsotes per al poble i atenguen les inquietuds i els dubtes dels veïns i veïnes.

Rosella Antolí, com a candidata a l’alcadia, ha traslladat la proposta amb una carta entregada personalment a la resta candidats. Estem a l’espera de rebre resposta.

Pots llegir la carta clicant ací.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *