Ahir dimecres 29 de juliol es va celebrar en el nostre poble la primera reunió en el Consell Municipal de Cultura. Vam comptar amb la presència de totes les associacions culturals del poble així com dels partits polítics amb representació a l’ajuntament. Els únics que no van assistir van ser els representants del Partit Popular del nostre poble que ni tan sols van excusar la seua absència.

La reunió va transcórrer amb agilitat i vam rebre molt bones sensacions, les associacions van estar molt implicades en la creació d’aquest consell municipal. Entre les associacions es van intercambiar les impressions sobre el món associatiu local. “Aquesta és una eina molt important per al nostre poble, ens ajudara a fer una programació cultural conjunta i complementària a les activitats de les associacions, ja és hora de què el poble trie què vol i com ho vol fer” comenta Rosella Antolí, regidora d’educació, cultura i participació ciutadana. També es va esbossar el reglament de la nova entitat municipal.

El pròxim 9 de setembre es tornaran a reunir per anar concretant les línies que es volen seguir i es presentara el calendari d’activitats per al darrer trimestre de l’any, així com per acordar nous reptes en aquesta nova etapa de foment de la cultura al nostre poble.