Bonrepòs i Mirambell declara els Serveis Socials Essencials i prioritaris

Davant la situació actual de gran part de la població que presenta un elevat grau de vulnerabilitat i risc social, l’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell ha formalitzat un compromís d’actuació amb la declaració dels Serveis Socials com un “servei essencial i prioritari”. Aquesta desició s’aprovà el passat 8 de febrer amb els vots a favor de Compromís i PSOE i l’abstenció del PP (adjuntem el vídeo del Ple extraordinari)
Amb esta definició, l’ajuntament podrà contractar de manera temporal personal laboral sense vulnerar la Llei Reguladora de Bases de Règim Local (LLRBL) i el dictat en l’article 20 de Pressuposts Generals de l’Estat per a l’any 2016 (prorrogat en 2017) que impedeix la contractació “excepte en casos excepcionals i per a cobrir necessitats urgents i inajornables”.
La regidora de Benestar Social, la nostra companya Rosabel Bolaños, ha afirmat durant el debat que “este equip de govern té clar que una de les màximes prioritats és reforçar si cal en algun moment amb totes les formes existents i que estiguen al nostre abast els serveis socials perquè totes i tots els veïns que ho necessiten puguen gaudir d’una atenció personalitzada i eficaç” i ha recordat que “des de l’1 de gener el nostre poble té la treballadora social a jornada completa i en breu tindrem una tècnica de dependència 2 dies a la setmana, el doble del que teníem fins ara”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *