Tot i que ara els plenaris es graven i es pengen en el canal de youtube de l’ajuntament, el col·lectiu de Compromís BiM no deixem de fer-te un breu resum del que s’ha parlat i acordat en cada ple i, en el moment es penja el vídeo l’enllacem per si el teu interés és vore’l íntegrament.

El ple del dia 19 de juliol era ordinari i es van tractar els següents punts:

1.- Aprovació, si escau, de l’acta anterior. Es queda sobre la taula a petició del Partit Popular.

2.- Modificació ordenança de preus públics per a incloure lloguer trinquet i camp de futbol. S’aprova el preu del lloguer del camp de futbol (futbol 7/futbol 11) i el trinquet per a associacions de fora del municipi o particulars que cuelguen fer ús de les instal·lacions. Vots a favor PSOE i Compromís (6) i l’abstenció del PP (4).

3.- Modificació inventari de béns per incloure el magatzem de la plaça de sant Ferran. S’aprova incloure a l’inventari de Béns el magatzem de Mirambell adquirit recentment per l’ajuntament. El PP sorprenentment vota en contra d’incloure una propietat en l’inventari.

4.- Conveni Camp de futbol entre el Club de Futbol Base Bonrepòs i Mirambell i l’ajuntament per cedir les instal·lacions municipals a l’escola de futbol.  S’aprova per unanimitat.

5.- Designació festes locals 2018 els dies 29 de març (dijous sant) i 8 d’octubre. S’aprova per unanimitat.

6.-Expedient de rectificació de saldos per eliminar dels deutes de l’ajuntament aquelles factures que s’ha comprovat que no s’han de pagar. S’aprova per unanimitat.

7.- Expedients de modificació de crèdits 4 i 5 per incloure els SOM 2017 (antics PPOS) i ajustar algunes partides. S’aprova amb els vots de l’equip de govern (PSOE i Compromís) i el vot en contra del PP. Els projectes previstos són:la 2a fase del cobriment pista paellers, reparación frontons, augmentar partides per adequar-les a la despesa fins ara, horas extra treballador manteniment…

8.- Aprovació del compte general exercici 2016. S’aprova amb els vots de l’equip de govern (PSOE i Compromís) i el vot en contra del PP. El pressupost del 2016 es tancà amb un superàvit de 280.000€.

9.- Aprovació normes d’ús del Parc Caní que s’obrirà al públic el dia 20 a les 19:30h. S’aprova amb els vots de l’equip de govern (PSOE i Compromís) i el vot en contra del PP.

10.- Modificació ordenança d’utilització dels paellers per adequar horari d’estiu a l’activitat del polígon i per possibilitar la revocació del permís d’ús dels paellers en cas de risc extrem d’incendi. S’aprova amb els vots de l’equip de govern (PSOE i Compromís) i el vot en contra del PP.

11.- Moció del PP sobre la incorporació a l’equip de govern de Trinidad Trives Noguera. Es rebutja amb les vots de l’equip de govern i les vots a favor del PP. [recomanem visualizació del vídeo a partir del minut 58]

13.- Informes de presidència. L’alcaldessa informa de les resoluciones d’alcaldia, iniciatives dutes a terme en relació a l’entrada de camions al poble, dies festius escola curs 2017-2018, tractaments plagues, ecoparc mobil, informació sobre les acorde de l’últim ple de la Mancomunidad del Carraixet, contratacions AVALEM JOVES.

10.- Informes organismes supramunicipals. Mª Josep Amigó explica reunió consorci de bombers.

11.- Precs i preguntes.El regidor d’hisenda i transparència i l’alcaldessa fan aclariments sobre panflet repartit del PP amb multitud de falsedats. A continuació reproduim aquestos aclariments.