El poble unit Per un Finançament Just

Compromís Bonrepòs i Mirambell sempre hem dit que el nostre objectiu és sumar a favor dels interessos valencians. És el que hem fet també amb esta reivindicació. Ens arribà una moció de Compromís exigint un #TracteJust, la podríem haver presentat a soles però vam pensar que millor presentar-la conjuntament tot l’equip de govern. Això férem. Al ple el PP també votà a favor i la nostra companya Rosella Antolí Santolària, com a alcaldessa, va convidar-los a vindre a fer-se la foto amb la pancarta.

Este és el resultat: TOTA LA CORPORACIÓ DE BONREPÒS I MIRAMBELL UNIDA PER UN FINANÇAMENT JUST.

El proper dissabte 18 de novembre hi ha convocada una manifestació a la que vos convoquem a totes i tots!

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *