article publicat a la revista El Poble juny 2008
L’anunciada pujada d’impostos del nostre ajuntament ja ha arribat. Però, han arribat les seues promeses electorals?

El grup socialista es va passar dos anys dient que el poble estava molt brut. Que amb la seua gestió això no passaria. I ja veiem que no. El poble està igual de brut.

Forçaren a deixar sobre la taula un projecte clar i transparent des del seu inici que anava a donar una eixida satisfactòria per a tots al greu problema que té Bonrepòs i Mirambell amb l’antic parc militar. Deien que s’havia fet amb moltes presses. Què no s’havien pensat be les coses i que no havíem sigut transparents. Deu mesos després de que ells hagen arribat al poder no s’ha mogut absolutament res. Estaran reflexionant encara? Ningú sap res de quines seran les solucions, sols que Bonrepòs té el niu de rates més gran de l’Horta Nord.

Ningú dubtà que Bonrepòs tindria nou centre de salut. Tots els grups polítics que ens presentàrem apostàvem per la nova infraestructura més adient a les necessitats actuals del poble. A dia de hui no s’ha mogut res. No tenim constància de cap contacte amb la Conselleria de Salut. No hi ha cap iniciativa presa per què Bonrepòs tinga el centre de salut que necessita.

Pel què fa a l’escoleta de 0 a 3 anys igual. Això era una prioritat dels socialistes. Bonrepòs necessita atendre les demandes de la seua població. I esta és una competència exclusiva de l’ajuntament. Doncs igual que la resta. No s’ha mogut ni un dit. No hi ha projecte iniciat, no hi ha reflexió, no hi ha debat … no hi ha res.

Ben mirat si hi ha alguna cosa, no? Hi ha més diners entrant a la caixa, per què la pujada d’impostos és exagerada. Però … per a què el usen? On van els diners? Deien que dos regidors no podien arribar a tot, però els sis que ara hi ha pareix que no volen arribar a tot. Tenen massa feina contant-se els euros.