EL BLOC JOVE ES SUMA A LES MOBILITZACIONS CONTRA EL GENOCIDI A GAZA

El BLOC JOVE se suma a l’enèrgica condemna que ha fet la comunitat Palestina a València i la Xarxa de Solidaritat amb Palestina per la massacre que s’està cometent contra la població palestina en Gaza. Aquest poble continua amb la seua resistència i fermesa enfront de les armes mes sofisticades d’assassinat, genocidi i destrucció, i avui mes que mai necessita de la solidaritat mundial per a assolir el seu legítim dret a la pau i a la terra palestina

Ara i davant l’extrema gravetat de la situació, hem de prestar especial atenció a la bombardejada ciutat de Gaza, on milió i mig de persones assetjades en la presó mes gran del món, són privades de combustible, electricitat, aliments bàsics i fins i tot d’aigua potable i medicines davant la mirada inconmovible de la Comunitat Internacional.


Per això, fem una ferm i urgent crida:

· al cessament immediat de crims de guerra i aïllament contra la població de Gaza.
· al Govern espanyol, al Consell de Seguretat de Nacions Unides, a la Unió Europea i a la comunitat internacional, perquè intervinguen en favor de la Pau i la Justícia, per a obligar a l’estat d’Israel a posar fi a aquest atac indiscriminat contra el nostre poble i, a respectar la legislació internacional i els Drets Humans, no legitimant de fet a l’estat d’Israel que els incompleix de forma sistemàtica.


DISSABTE 10 de GENER a les 18h Concentració de protesta Plaça de l’Ajuntament

DISSABTE 17 de GENER a les 18h Manifestació des de la Plaça de Sant Agustí fins a la delegació del Govern (Plaça del Temple).

Arxivat en: politica internacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *