EL BLOC DEMANA TOTES LES FACTURES D’ORANGE MARKET AMB CÀRREC A LA GENERALITAT

Ni fotos “de família” amb Rajoy, ni declaracions gradiloqüents, ni espectacles a les Corts Valencianes. Aquest mateix matí el Secretari General del BLOC i diputat a les Corts, Enric Morera, ha presentat formalment en el registre d’entrada de les Corts una sol·licitud d’informació adreçada a la Presidenta de les Corts en la qual demana que el Consell aporte còpia de totes les factures enregistrades per la mercantil Orange Market S.L. entre els anys 2004 i 2008 amb càrrec a la Generalitat.

Morera havia demanat aquesta informació al President durant la sessió de control que ha tingut lloc hui mateix, però com que el President ha evitat cap compromís de facilitar les dades, i com que des del BLOC entenem que totes les valencianes i valencians tenim dret a saber quants diners dels valencians i les valencianes han anat a parar a una empresa que està sotmesa a investigació per irregularitats, s’ha fet la petició per escrit, i s’ha presentat pel registre per aconseguir una informació que ha de fer-se pública. Si no, ha conclòs Enric Morera, “haurem de sospitar que el PP valencià té algun motiu per amagar-nos eixes dades.”

Ací teniu el text de la petició presentada: re._30521_facures_orange_market.pdf

Arxivat en: corrupció, política nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *