DISSABTE 28 DE MARÇ MATÍ
NETEJA DE L’ALBUFERA I PRIMERA PROVA DE VELA LLATINA

L’Albufera és el parc natural Europeu que més prop està d’una capital, açò i els barrancs què hi desemboquen fan que els residus sòlids es queden aturats a les seues mates. En aquestes jornades de neteja, ens aproparem a les mates des de les barques per tal de netejar i classificar els residus, tot complint les normes del Parc Natural.
A més, coincideix amb la primera prova de la competició de vela llatina!

Places limitades: 50
Horari: 10h-14h
Lloc: Port de Silla (Horta Sud)
Edat: a partir de 16 anys
Organitza: xarxa joves.net


DISSABTE 28 MAR
Ç VESPRADA
CONGRÉS COMARCAL BLOC

Lloc: Teatre l’Agrícola (Alboraia)
Hora: 17h
Estan convocats tots els i les militants de la comarca, es.triarà la nova executiva comarcal i els membres de la comarca al consell nacional.

DISSABTE 28 MARÇ NIT
CONCERT DE LA GIRA 2009
Hora: 23:00h
Lloc: Plaça Tomas i Valiente (La Pobla de Farnals)
Grups: Kave Kanem, Orxata Sound System i 121dB
Organitza: Escola Valenciana

Creada com a plataforma per promoure la música en valencià i com a un nou espai d’oci per als joves, la Gira és un festival itinerant consolidat destinat als alumnes de secundària, baxillerat i universitaris en els pobles on es realitzen les Trobades.Et proposem activitats diverses perquè sabem que els que ens llegiu també teniu aficions diverses. També aprofitem per dir-vos que podeu ampliar el llistat de suggerències fent-nos arribar propostes al nostre correu!