Rosella Antolí:“ Molts dels accidents on estan implicats joves es podrien evitar oferint transports públic les nits dels caps de setmana”

El BLOC JOVE de l’ Horta Nord ha començat una campanya per demanar transport públic les nits de divendres i dissabte amb el nom de “Mou-te x l’Horta Nord”. Dijous passat, un grup de joves de l’organització van penjar cartells a algunes estacions de metro de la comarca. “Els joves de l’Horta Nord agafem el cotxe per eixir de festa perquè no tenim alternativa” comenta Rosella Antolí, secretària comarcal de l’organització juvenil, “si hi haguera transport públic s’evitarien els accidents causats per la ingesta d’alcohol i la fatiga i és responsabilitat de la Generalitat Valenciana posar-hi remei”.

Segons afirma la secretària comarcal del BLOC JOVE aquest és un dels punts d’una campanya més completa que pretén una millora en general del transport públic a l’àrea metropolitana de València i una política de reducció de preus per a persones amb pocs recursos com serien els joves i parats”.

Aquest servei nocturn continuat els caps de setmana ja està en funcionament en altres ciutats espanyoles com Barcelona i té molt bona acollida entre la població juvenil.