L’AJUNTAMENT HA CONTRACTAT 2 PERSONES SENSE PASSAR PROVES DE SELECCIÓ

M.J. Amigó “la política laboral del PSOE es basa en “l’enxufisme” i demostra una falta de sensibilitat total amb les persones del poble que s’han quedat sense faena”

En els últims mesos l’ajuntament deBonrepòs i Mirambell ha contractat a dos persones: un professor per a l’Escola de Persones Adultes i un peó de manteniment. Ninguna de les dos persones ha passat proves de selecció i ni tan sols és vei del poble.

Durant el ple ordinari, celebrat el 12 de maig, M.J. Amigó, portaveu del BLOC, va preguntar sobre la contractació d’un peó de manteniment i l’alcaldessa del municipi va respondre que es va seleccionat de la bolsa de treball municipal. En paraules de la regidora valencianista “no existeix cap borsa d’aquestes característiques a Bonrepòs i Mirambell i la persona seleccionada va acudir a les finestretes municipals a inscriure’s en la suposada borsa dos dies abans de la seua contractació”.
Segons afirma la regidora del BLOC, “o l’equip de govern prefereix gastar-se els diners dels veïns del poble en pagar favors polítics o l’alcaldessa pensa que no hi ha persones preparades en el municipi”.
En Bonrepòs i Mirambell, les dades de desocupació del passat mes d’abril, reflexen que més d’un 20% de la població activa de la població està buscant treball. “Si en estos moments de crisi, l’alcaldessa del poble tampoc ha consultat ni tan sols al SERVEF si hi havia veïns amb la formació necessària, queda clar que hi ha altres interessos més enllà de servir a la ciutadania”, explica M.J. Amigó.
Aquesta política no és nova a la població, el BLOC denuncia que “des que el PSOE va assumir l’alcaldia fa exactament dos anys, no s’ha fet cap convocatòria pública per cobrir treballs temporals” i que, fins i tot, “al Punt d’Informació Juvenil va estar treballant durant 4 mesos una militant de joves socialistes que no tenia ni el graduat escolar quan a les bases constava que havia de tindre, almenys, el Curs d’Animació de Temps Lliure o el CFGS Tècnic d’Animació Social i Cultural”.
El BLOC presentarà en el proper plenari una proposta demanant que “totes les contractacions de l’ajuntament es cobrisquen mitjançant convocatòries públiques ben publicitades, perquè es puga presentar qualsevol persona del poble i es seleccionen els candidats més ben preparats”.

Arxivat en: enxufe, política municipal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *