EL BLOC DENUNCIA QUE DOS MESOS ABANS DE COMENÇAR EL CURS ESCOLAR NO ES SAP RES DE L’AMPLIACIÓ DE L’ESCOLA PÚBLICA

M.J. Amigó “Segons els anuncis fets fa uns mesos per l’alcaldessa les obres es duran a terme durant el curs escolar 2009-2010 però encara no s’ha concretat res

Fa tres mesos, l’ajuntament de Bonrepòs i Mirambell va informar als veïns del poble que, juntament amb representant de l’AMPA i la directora de l’escola, s’havia reunit amb el director general de règim econòmic de la Conselleria d’Educació i que s’havia arribat a un acord sobre l’ampliació de les instal·lacions durant el curs 2009-2010. A dia de hui no s’ha concretat ni la ubicació de l’ampliació ni quan començaran les obres ni si afectarà a la vida acadèmica. A més, l’augment de matriculació en l’etapa infantil ha fet que no hi haja suficients aules per atendre totes les matriculacions del curs vinent.

Segons Maria José Amigó, regidora del BLOC, “l’alcaldessa té l’obligació de demanar explicacions a Conselleria i exigir solucions, no pot ser que la màxima autoritat del poble no sàpia ni tan sols si s’instal·laran barracons”. La portaveu nacionalista ha expressat la seua preocupació en tots els plens municipals des que es va saber la notícia sense haver rebut cap resposta aclaridora, “hem preguntat on es farà l’ampliació, quan començaran les obres, si s’hi instal·laran barracons, si el soroll molestarà la vida escolar” i “sempre se’ns ha dit que no saben res”. Davant la preocupació creixent dels veïns, “l’alcaldessa socialista hauria de donar explicacions i no amagar-se dins de la closca com els caragols”, explica M.J. Amigó, “ja comencem a pensar que l’únic que li interessa és fer-se fotos i fer grans anuncis que després resulten quedar-se en res”.