ÈXIT ROTUND DEL CONCERT DEL BLOC JOVE LA VESPRA DEL 9 D’OCTUBRE


Dijous passat més de 1200 joves van ballar i cantar en el concert que organitza anualment el BLOC JOVE la vespra del 9 d’octubre. Enguany, degut als problemes plantejats per l’ajuntament de València, lloc on es celebrava des de la seua primer edició fa 10 anys, es va canviar d’emplaçament. El Parc del Molí de Godella es va anar omplint de gent jove des de les 10h de la nit per escoltar, vibrar i moure l’esquelet sense parar amb un bon grapats de grups de música electrònica en valencià: Mc Fabre, Rapsodes, Pirats Sound Sistema i Orxata Sound System!

Gràcies a totes i a tots per vindre, l’any que ve més!
Arxivat en: bloc jove, música

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *