1) Les actes anteriors varen quedar sobre la taula, perquè no estava Vicentica.

2) Dimissió regidor: ha dimitit Hector (regidor del PP) i ara entrarà Jose Laguna (fill de Inma la de la fruiteria)

3) Projecte execució edifici multiusos: vell ajuntament. Es va aprovar amb el vot a favor de PSOE i CV, abstenció del PP i vot en contra del Bloc. En principi el Bloc en la reunió del col·lectiu va decidir abstindres, per les coses que tots ja sabeu: que en un principi la subvenció es de 635.000 € i que en el projecte basic es feia l’edifici i s’habilitava la planta baixa per al nou centre de salut i resulta que al fer el projecte d’execució no hi donava per a fer la planta baixa i sols es projectava fer l’edifici per fora, sense habilitar cap planta. La idea del PSOE s’habilitar la planta baixa en altres subvencions com el PPOS, i si no tenen prou (que no tindran) en fons propis de l’ajuntament. Nosaltres varem dir que es competència de la conselleria de sanitat dotar al pobles de centres de salut i que si lis cedíem la planta baixa d’un edifci calia insistir a la conselleria que es obligació d’ells habilitar-ho. Però va resultar que la Xapa va començar a traure defecters del plecs de condicions tècniques i administratives (en les que nosaltres no havíem entrar perque no pensàvem votar a favor) i davant dels dubtes que varen sorgir vaig votar que NO, i va la Xapa i s’absté.

4) La fotovoltaica: es va aprovar amb l’abstenció del PP

5)Acords sobre la UE6 es va ratificar l’acord de la JGL de desestimar la sol·licitud d’inici del procediment de concurs per a la gestió indirecta de la UE6, perque diuen que cal presentar-ho junt en la UE6.1. Lis varem dir que com que els propietaris no tenen cap voluntat que eixa UE s’urbanitza i que a mes ara no es bon moment, perque tenim molts solars al poble, lo que cal es que parlen en els que volen urbanitzar que lis diguen clar que l’ajuntament no està per la labor, i que aixo ja ho ferm nosaltres quan governàvem, que varem parlar amb ells i lis vam dir que no presentaren res de res. Unanimitat en este punt

6)Suspensió tramitació del compte de liquidació provisional de la UE3. Es va aprovar amb el vot a favor del PSOE i CV i l’abstenció del PP i Bloc.

7)Denuncia conveni amb la Dipu: es va aprovar amb el vot en contra del PP, que opina que la Dipu es SantaDipu

8)Modificació tarifa clavegueram: queda sobre la taula

9)Adhesió al pla provincial de serveis informatics: unanimitat

Mocions la del llauradors per unanimitat

Intentaren colar una per caviar el nom de l’avinguda de la mar per Ernest Lluch i finalment com lis vaig dir que no podien presentar con nocturnidad i alevosia una moció per que es declarara la urgència i passar-ho a votació i que aixo no es feia, ho deixaren sobre la taula (però ho duen al ple d’este dimecres que m’han notificat hui, que es per als PPSOS PAP i camins rurals!!!!)

Demà farem reunió

Preguntes: varem pregunta:.

– Per l’ampliació de l’escola: no saben res, i la cuina diuen que es fará amb diners propis

– Les ajudes escolars que este any no han repartir: estan valorant que fan

– Si ja han contractat als professor de l’epa: varen dir que encara no, i ja han començat a treballar!!!

– Preguntarem per un registre d’entrada nostre d’1 de juliuol en el que demanavem tota l’informacio al voltant de la contractació del substitut del Maño: no digueren res

– Preguntarem si l’assessor els assessora en els plecs de condicions: digueren que si, i li vaig dir que no es podia consentir tants errors als plecs en els diners que ens costa, i que faça punta i no tinga tants errors.

Preguntarem per les reparacions de l’ajunt que han costat 35.000 € i es un edifici nou!!!!

– Pregarem que reparen lo del C/ doctor Fleming,

– Que ens envien la documentació amb mes antelació

– Que es plantejen la reordenació del trafic pel casc antic.

Un beset.

Mariajo