Dimecres passat s’aprovà un moció per unanimitat en contra de la depuradora que l’Ajuntament de València ha projectat a Carpesa. Al ple van assistir molts veïns i veïnes i se’n van anar contents de vore un acord entre tots els partits polítics en defensa dels interessos del poble.

El BLOC també estem molt satisfets perquè, per fi, l’equip de govern sembla que està fent passos, tímids això sí, per evitar la realització d’aquesta depuradora. Pel matí, una delegació dels 4 partits amb representació a l’ajuntament ens vam reunir amb el responsable d’Aigües de l’Ajuntament de València. No es va aconseguir un compromís de paralització del projecte, de moment només bones paraules, é sper això que animem a la ciutadania a seguir manifestant el seu rebuig.

Perquè estimem el nostre poble, seguirem lluitant per UNA HORTA VIVA!