“Claro que lo sabemos pero ya lo responderemos”
J.Ángel Ramón (1r tinent alcalde)

-PREGUNTA 1 BLOC: Des de fa un any hi ha una persona contractada com a peó de manteniment per cobrir la pla
ça de la jubilació de Vicent “el maño”. En aquell moment l’equip de govern digué que era una contractació provisional fins que es traguera la plaça. Estos dies s’ha aprovat un nou contracte per a esta persona en règim d’interinatge. Es té previst treure la convocatòria pública? Quan?
– L’EQUIP DE GOVERN NO RESPON.

– PREGUNTA 2 BLOC: Fa dos mesos vam preguntar sobre els terrenys de l’antic parc militar, se’ns va respondre que s’havia consultat al servei d’assessorament de la Diputació. Quina ha segut la resposta? Què s’ha avançat per buscar una solució definitiva al problema, que ja és gravíssim?

– RESPOSTA ALCALDE: No hem rebut contestació. Dimarts ho comentaré en un dinar que tinc amb ells. ( el BLOC pensem que el que es necessita és una reunió formal i no una conversa de dinar on tot solen ser bones paraules )

– PREGUNTA 3 BLOC: Hem sabut que l’equip de govern ha obert una pàgina al Facebook de l’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell, on s’ha pres aquest acord?

-RESPOSTA REGIDOR DE COMUNICACIÓ: No tengo porqué pedir permiso. ( El BLOC li recorda al regidor que no és el mateix el grup socialista que el PSOE del poble que l’Ajuntament, l’ajuntament són tots els regidors i regidores del plenari!)

– PREGUNTA 4 : És Marcos Núñez (regidor de comunicació) el fotògraf oficial de l’ajuntament? Quins són els criteris per publicar les fotografies perquè la manipulació partidista és evident?

– NO ES RESPON A LA PREGUNTA.

– PREGUNTA 5: En les passades falles va vindre un grup de persones de Roccastrada a Bonrepòs i Mirambell,ho van fer de vacances o de viatge oficial?

-RESPOSTA MARCOS NÚÑEZ: Enviados por Andrea, el presidente del comité de hermanamiento. Se quedaron en mi casa a dormir.

– PREGUNTA 6: Si van vindre de viatge oficial, com vosté diu, perquè no es va comunicar als regidors i regidores de l’oposició i s’ha organitzat un acte oficial amb la presència de tots com s’ha fet sempre?

– NO ES RESPON A LA PREGUNTA.

– PREGUNTA 7: Qui és el director o directora del Butlletí d’Informació Municipal?

– NO ES RESPON A LA PREGUNTA.

– PREGUNTA 8: Quan començaran les obres del nou ambulatori? El regidor d’urbanisme és conscient que la subvenció té un termini d’execució i que ja ha més d’un any des que es va aprovar el projecte?

– NO ES RESPON A LA PREGUNTA.

– PREGUNTA 9: El Sr Madoley, assessor de l’ajuntament fa un mes que ja no té contracte i segueix treballant al despatx de l’alcaldia. Està treballant per amor al arte o tindrà alguna contrapartida perquè a un acord que hem llegit posa que es treurà el plec de contractació pròximament SENSE PUBLICITAT? Vol dir això que ja està clar que es tornarà a contractar a la mateixa empresa i per això està treballant gratis?

– NO ES RESPON A LA PREGUNTA.

– PREGUNTA 10: Per què s’estan gastant les subvencions del PLAN E i PLAN CONFIANZA en obres que corresponen a la Conselleria de Sanitat (ambultori nou) i la Conselleria d’Educació (reforma cuina escola) quan es podrien invertir en projectes que siguen responsabilitat de l’ajuntament?

– NO ES RESPON A LA PREGUNTA.

-PREGUNTA 11: Si en el contracte que es té amb l’empresa de jardineria inclou la reposició d’arbres, per què se’n compren tots els anys al Centre Verd?

– NO ES CONTESTA A LA PREGUNTA.

Després diuen que el BLOC no es prepara els plens i l’equip de govern no llig la documentació, no responen a les preguntes i hi ha regidors i regidores del PSOE que no intervenen ni una sola vegada en el ple.