L’AJUNTAMENT DE BONREPÒS I MIRAMBELL TALLA L’AIGUA DE LES FONTS EN PLENA ALERTA TARONJA PER LA CALOR
L’alcalde ha justificat la mesura per evitar que les persones que malviuen als antis quarters militars agafen aigua

Des de fa dies, de cap de les més de 10 fonts del poble raja aigua. No és per culpa d’una avaria sinó una decisió de l’alcalde del municipi per evitar la presència d’immigrants i persones sense recursos als parcs del poble.

Durant el Ple de l’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell el dia 14 de juliol, R.Antolí, veïna del poble li va pregunar a l’alcalde “per quin motiu no funciona cap font del poble en plena ona de calor”. L’alcalde, Jesús Raga (PSOE), va respondre que ho va decidir perquè “uns veïns ho van demanar per evitar que les persones immigrants que habiten els antics quarters militars, anaren a per aigua”.
En eixe moment, un altre veí va interpel·lar “l’aigua no se li nega a ningú” i un altre va avisar que “una de les mesures durant l’alerta per calor és intentar que xiquets i persones de més edat beguen molta aigua”. L’alcalde no va anunciar en cap moment el restabliment del servei d’aigua potable a les fonts públiques.

En l’antic parc militar malviuen més d’un centenar de persones entre les restes de les edificacions sense aigua ni llum elèctrica.