L’AJUNTAMENT VELL, UN NOU CAS DE DESTRUCCIÓ DE PATRIMONI
Dilluns 12 de juliol de 2010, un altre dia trist per a Bonrepòs i Mirambell, l’ajuntament vell ha segut enderrocat. Un edifici de principi del segle XX que segons el PGOU hauria de protegir-se per la seua morfologia. Un edifici que ha segut el centre de la vida al poble durant anys i anys sent ajuntament, biblioteca, ambulatori, escola i punt d’informació juvenil, mesa electoral… En altres pobles estan orgullosos del seu patrimoni i el rehabiliten: els ajuntaments d’Almàssera, Tavernes Blanques, Meliana, Burjassot i Vinalesa són alguns exemples.
La destrucció del patrimoni del poble no ha parat des que el PSOE governa, el pouet i el llavador de Mirambell, l’empedrat de quasi tot el casc antic, el magatzem de la plaça de Sant Ferran, algunes cases del carrer major i de Mirambell. El patrimoni d’un poble és l’herència del seu passat. Un poble que no conserva el seu patrimoni històric, cultural i natural és un poble condemnat a desaparéixer.
Cal recordar que el BLOC hem votat SEMPRE en contra d’aquest projecte. A més, en març de 2009 vàrem presentar una moció per fer un catàleg de patrimoni i tant PSOE com PP i CV van votar en contra incomplint la Llei de patrimoni valencià.