ARTICLE EL POBLE DESEMBRE 2010


LES COMPRES AL POBLE, L’AJUNTAMENT EL PRIMER
article del BLOC per a la revista El Poble
L’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell fa poc més d’un mes va editar una guia de comerç local (plena de faltes d’ortografia) amb la voluntat (en teoria) d’animar a tots els veïns i veïnes a fer les seues compres al poble.
Molt bona iniciativa sinó fóra perquè el mateix ajuntament quan compra llibres per a la biblioteca es gasta els diners en una multinacional francesa (FNAC) enlloc de fer les comandes en la llibreria del poble. Més de 1000 euros que ajudarien al comerç local, no?
I com aquest exemple molts d’altres com els ingredients per a les paelles, la impressió dels llibrets de festes, els arbres per als jardins… Es gasten els diners del poble en comerços de fora del poble!
Que no hi ha llibreries ni vivers ni fruiteries ni supermercats ni impremtes en Bonrepòs i Mirambell? Pensen que són de menor qualitat que els de fora?
El BLOC el que volem són fets i no paraules, que totes les compres que  realitze l’ajuntament es facen en els comerços del poble sempre que siga possible. Així es va fer mentres tinguérem la responsabilitat de governar el nostre poble.
I aprofitem estes línies per desitjar a tots els veïns i veïnes unes bones festes i un feliç any nou!
Arxivat en: El Poble, política municipal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *