ESTIMATS REIS D’ORIENT:

El col·lectiu del BLOC de Bonrepòs i Mirambell no volem cap regal per a nosaltres però si que voldríem demanar-vos uns quants desitjos per a tots els veïns i veïnes del nostre poble.

Heu de saber que no els hem escrit en ordre de preferència encara que hi ha alguns que ens faria molta il·lusió que els féreu realitat vosaltres, que teniu el don de la màgia, perquè no depenen de nosaltres i els que ens
governen tenen per cos

tums fer oïts sords a les nostres propostes. Vinga, allà van!

Que hi haja més participació dels veïns i veïnes en les decisions que es prenen a l’ajuntament, que els polítics que governen escolten les propostes dels grups que estan a l’oposició i que les avaluen amb objectivitat.

Que en les eleccions de maig de 2011 el BLOC i la Coalició Compromís obtinguen uns excel·lents resultats a les municipals i les autonòmiques per fer possible un gran canvi en la forma de fer política.

Que el nostre poble siga més respectuós amb el medi ambient i que a
l’ajuntament es facen realitat polítiques serioses de reducció del consum energètic, que s’incentive l’ús de la bicicleta i que s’intente reduir el trànsit rodat pel centre del poble.

Que es catalogue el nostre patrimoni perquè no es perda la nostra identitat com a poble, que es protegisca la fesonomia de les cases, els edificis més interessants arquitectònicament i que es recupere el llavador de Mirambell i es preserve l’empedrat dels carrers.

Que es faça realitat l’ampliació de l’escola pública per evitar que els nostres xiquets i xiquetes hagen d’estudiar en barracons.

Que l’edifici multiusos reunisca les condicions que necessiten els malalts i els professionals que allí hi treballaran i que la part de dalt s’habilite prompte per ser usada per les associacions.

Que les més de 50.000 signatures demanant una xarxa d’escoletes públiques arriben a les Corts i s’aconseguisca debatre i aprovar la llei.

Que l’horta que encara queda al poble es protegisca perquè és un bé únic al món i que els llauradors que la cultiven es guanyen bé la vida.

Que les associacions del poble troben en l’ajuntament un recolzament per al desenvolupament de les seues activitats.

Que el carril bici que
ve d’Almàssera travesse Bonrepòs i Mirambell fins al barranc.

Que es solucione definitivament el problema dels terrenys de l’antic parc militar i que es dissenye un gran parc urbà per poder llegir, jugar i passejar.

Que el camp de futbol i el trinquet tornen a comptar amb escoles esportives que els dinamitzen i els transformen en una instal·lació viva.

Que el 36 millore la seua freqüència de pas i que el metro tinga servei nocturn continuat els caps de setmana i no només a l’estiu.

Que la promoció d’artistes locals (ceramistes, músics, pintors, fotògrafs, actors,…) siga una prioritat de l’equip de govern.

Que les festes incorporen noves propostes més innovadores i participatives.

Que els parats del poble troben prompte faena i que el govern central no seguisca retallant drets laborals i socials.

Que l’associació de comerciants reviscole amb noves propostes de promoció del comerç local.


Que el nostre col·lectiu cresca per repensar el poble i fer més propostes constructives per millorar la vida de tots els veïns i veïnes!

… què bonics aquells dies que els reis mags arribàveu al nostre poble des de Carpesa i repartíeu els regals casa per casa…