MÉS DE 100 VEÏNS I VEÏNES DEL POBLE DEMANEN EDUCACIÓ PÚBLICA DE 0 A 3 ANYS


El Bloc de Bonrepòs i Mirambell replega un centenar de firmes per a demanar l’ensenyament públic i gratuït de 0 a 3 anys en poc més d’una hora.
El Bloc Nacionalista Valencià de Bonrepòs i Mirambell ha replegat un centenar de firmes per a demanar l’ensenyament públic i gratuït de 0 a 3 anys. L’acte -que ha tingut lloc prop de l’escola pública del municipi- forma part de la campanya de suport a la Iniciativa Legislativa Popular promoguda pel grup parlamentari Compromís a les Corts Valencianes, i que necessita de 50.000 signatures per a tramitar-se com a projecte de llei.
Es tracta de la primera replega de signatures que es fa al carrer en Bonrepòs i Mirambell per part del BLOC, i l’acte ha servit per explicar als veïns i veïnes la proposta. També s’ha repartit nombrosos plecs de signatures entre persones interessades en conéixer la ILP. Els representants del BLOC han anunciat que en les pròximes setmanes faran altres replegues de signatures en el carrer.
més info clicant ací
notícia apareguda a  hortanoticias.com
Arxivat en: escoletes, política municipal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *