MINICRÒNICA PLE ORDINARI GENER 2011 (LES PREGUNTES DEL BLOC)

EN EL PLE ORDINARI DEL 19 DE GENER DE 2011 EL BLOC VA FER LES SEGÜENTS PREGUNTES:
PREGUNTA 1: En un informe del mes de novembre de l’arquitecte municipal es diu que l’empresa constructora Estudio 6 s’ha de fer càrrec de reparar l’enfonsament del carrer Safor (davant de la Taverna del poble). Se li donava 20 dies per solucionar-ho i estem en gener i no està arreglat. Què passa? 
RESPOSTA: L’empresa ja no existeix, la que l’ha comprat ha arribat a un acord amb Romero Pellicer però ara no ho pot arreglar i ho farà quan puga.
PREGUNTA 2: Les obres de l’edifici multiusos estaran acabades el dia 31 de gener que és quan acaba el termini de la pròrroga de la subvenció? 
RESPOSTA: El que correspon a la subvenció sí. Es farà un ple extraordinari el dia 27 de gener per a l’aprovació de l’última certificació i de la memòria. Només és l’estructura de l’edifici.
PREGUNTA 3: No s’ha plantejat l’equip de govern estudiar de nou l’ordenació del trànsit perquè s’ha demostrat que el BLOC tenia raó i per a l’únic que anava a servir era per enviar tots els cotxes pel casc antic? Per què es van desestimar totes les nostres al·legacions si ara s’ha demostrat que eren una solució molt millor a la que es va aprovar?
SENSE RESPOSTA
PREGUNTA 4: Senyor regidor d’agricultura, fa molt de temps que no es convoca un Consell Agrari, en el reglament hi ha un període de sessions d’obligat compliment. Per què no s’ha convocat?
SENSE RESPOSTA
PREGUNTA 5:  En el mes de juliol s’aprovà per unanimitat ena moció del BLOC en què es demanava un ple extraordinari per tractar el tema del contracte de l’empresa de manteniment de jardineria. El senyor alcalde es va comprometre a convocar-lo en setembre. Per què no s’ha convocat 6 mesos després?
SENSE RESPOSTA
PREGUNTA 6: Quan governava el BLOC els partits de l’oposició no paraven de dir que el poble estava brut, l’equip de govern va pujar el pressupost de l’empresa de neteja però el poble segueix estant igual de brut o més encara. Creu l’equip de govern que l’empresa de neteja realitza correctament la neteja que figura al contracte?
SENSE RESPOSTA

Participa, escriu-nos preguntes, problemes, idees !
El BLOC transformarem en preguntes o propostes tot allò que ens feu arribar al correu [email protected]
Arxivat en: plenari, política municipal, preguntes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *