ÈXIT DE LA PRIMERA ACTIVITAT DE DONES EN BLOC DE BONREPÒS I MIRAMBELL

L’ASSOCIACIÓ DONES EN BLOC S’ESTÉN PER L’HORTA NORD
Tamara Folguerà “És una bona notícia que les dones ens organitzem i ens fem visibles.”
Divendres 4 de març el col·lectiu Dones en Bloc de Bonrepòs i Mirambell es presentà en societat amb un sopar que comptà amb l’assistència de més de 30 dones. Aquesta associació ja existeix a Meliana i Burjassot i el dimarts dia 8 de març es presentarà a Alboraia. També és present a altres comarques com La Safor i l’Horta Sud.
L’objectiu d’aquesta associació és promoure activitats reivindicatives, culturals, educatives i de reflexió personal per millorar la situació de la dona tant a nivell local com comarcal.
Una de les propostes que més bona acollida va rebre entre les assistents al sopar fou la creació d’una revista conjunta per part de totes Dones en Bloc de la comarca i la participació amb pancarta pròpia a la manifestació del 8 de març a la ciutat de València. En paraules de la presidenta de l’associació de Bonrepòs i Mirambell Carmen Vicent El dia 8 de març és un dia per exir al carrer a reivindicar la igualtat real però la resta de l’any no podem quedar-nos a casa”
A l’acte va assistir Tamara Folguerà, secretària d’Igualtat del BLOC JOVE, que va encoratjar les dones presents “a perseverar en el treball perquè queda molt de camí per recórrer fins que les dones i els homes gaudisquen de les mateixes oportunitats, dels mateixos drets i puguen viure lliures de prejudicis i, sobretot, lliures de la violència masclista”. Precisament una de les accions de Dones en Bloc de Meliana, la primera associació de la comarca, és concentrar-se una vegada al mes en la plaça major per denunciar aquest tipus de violència.  
Si vols estar informada de les properes activitats de l’associació 
escriu-nos un correu a  [email protected]
Arxivat en: dona, DONES EN BLOC, feminisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *