PRECS I PREGUNTES DEL BLOC I ALGUNES RESPOSTES
(quasi totes les respostes es van fer en castellà però les hem transcrites)
Al regidor d’esports: on està la porteria de la pista de futbet del polígon? Pensem que està al camp de futbol. PREC: que es torne al lloc perquè en el camp de futbol no pot fer-se més que mal bé i a més fa falta per jugar en la pista del polígon.
Resposta: No sé on está, he parlat amb Miguel Rubio que és l’encarregat tampoc ho té clar, mirarem si està al camp de futbol i es tornarà al lloc.

Al regidor de festes: les barreres per als bous, van a estar sempre ocupant lloc en la via pública? A més allí s’estropetgen i valen molts diners. No caldria dir-li a la penya que seria millor guardar-les en un lloc tancat? 
Resposta: Hem parlat en la penya però no els ho hem comentat, no tinc molt clar si les volen vendre o és el corral… Ho estudiaré.

A la regidora d’educació: És cert que es van a posar dos barracons a l’escola? Es sap exactament per a quan de temps? Seran provisionals o sols seran els primers dels que vindran despres si no s’amplia l’escola?
Resposta: Les aules prefabricades estan molt bé. Són provisionals. No sabem quan estarà l’escola ampliada, en aquest moment es retiraran.

Al Sr. Alcalde: Hem comprovat que s’ha contractat a una persona: Asier Basurto Aldaz, podrien explicar quin tipus de contracte té, com s’ha fet la selecció per a aquesta contractació? S’ha seleccionat d’alguna borsa??
Resposta: S’ha contractat sense cap procediment de selecció. És funcionari interí, treballarà aproximadament 3 mesos. (Atenció, primer enxufat!, entenem que s’està burlant de tots els informàtics parats que hi ha al poble perquè no han tingut ocasió de presentar ni el seu currículum)

Al Sr. Alcalde: Hem comprovat que han col·locat dos pilons davant del Banc de València, damunt de la vorera. Qui ha autoritzat la col·locació dels pilons? No és perillós que estiguen col·locats ocupant el pas del vianants? 
Resposta: No es coneixia. Es mirarà.
PRECS

ORDENACIÓ TRÀNSIT: Quan es va canviar l’ordenació del trànsit, el BLOC va presentar una proposta alternativa que en aquell moment no es va tindre en consideració per l’equip de govern. Preguem a l’actual equip de govern que rescate la proposta del BLOC, que estava molt ben estudiada i nosaltres ens oferim a explicar-vos el que siga necessari.

BRUTÍCIA POLÍGON: En l’avinguda de la Marina (polígon), en la paret del parc hi ha molta brutícia de papers fora dels contenidors, i és una pràctica habitual en eixa zona. Preguem que es prenguen les mesures necessàries per evitar eixa situació. Adjuntem fotografia.

CARRER VICENT ANDRÉS ESTELLÉS: En el ple de data 24/5/2006 es va posar el nom de Vicent Andrés Estellés a un dels carrers d’ací enfront de l’Ajuntament, però no sabem per què a dia d’avui no està col·locat el nom correcte i al costat de Casa el Tendero consta com a Carrer Almàssera, i a l’altra banda com a Carrer del Mar, quan el seu nom es Vicent Andrés Estellés. Preguem que es col·loque el rètol amb el nom correcte el més prompte possible.

DEMANDES DE LA COLLETA: El BLOC ha tingut coneixement que per l’associació la Colleta s’ha demanat que es faça un skateparc en el polígon. Preguem que es tinga en compte la proposta de la Colleta.

INVENTARI DE BÉNS DE L’AJUNTAMENT: El BLOC també ha demanat en reiterades ocasions que es faça un inventari dels bens municipals, així que en aquest moment i donat el canvi de govern, insistim en el mateix.

NORMES D’ÚS XARXES SOCIALS AJUNTAMENT: Donada la utilització que es fa per part de l’ajuntament  de les noves xarxes socials, com el facebook, considerem que és necessari regular d’alguna manera la seua utilització, per això el BLOC ha redactat una proposta de reglament, que en este moment trasllada a la resta de la corporació perquè s’estudie la seua aprovació pròximament i la seua posada en marxa.


ACTES RELIGIOSOS: Per últim preguem a l’equip de govern que s’abstinguen de presidir les processons, donat que amb eixa actitud estan incomplint un acord de ple. No obstant recordar-los que si son catòlics practicant i tenen gust d’anar a les processons ningú els impedeix que ho facen a títol individual, però en la filera, com la resta de creients, i no en representació de tot el poble.
I per acabar, una reflexió que nosaltres ja fa temps que ens fem abans de cada ple i que després de les actituds que hem viscut en aquest ple traslladarem a la resta de grups polítics de l’ajuntament per servir millor els ciutadans…

“Si vols ser savi, aprèn a interrogar raonablement, a escoltar amb atenció, a respondre serenament i a callar quan no tingues res a dir “
(Johann Kaspar Lavater-filòsof suís)