Dimarts 21 de febrer 
14:45h Facultat d’història 15:30h IES Lluís Vives
20:00 Seu del PP València

Dimecres 22 de febrer
18h Manifestació “Som el poble, no l’enemic” IES Lluís Vives fins a delegació de govern

Morera: “Fabra ha de deixar d’amagar-se i eixir en defensa del poble agredit”

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que el president de la Generalitat, “no representa al poble, entenem que no siga president electe pels ciutadans, sinó pel seu partit, però ara la seua obligació és defensar als ciutadans i ciutadanes de les agressions desproporcionades de la policia, de les retencions i de les detencions il•legals i arbitràries que ha ordenat la delegada de Rajoy en València, Paula Sánchez de León”.
per seguir llegint clica ací

Pots seguir tota la informació al minut a la pàgina web de Compromís