Minicrònica Ple ordinari 30 de juliol 2013

No pogueres vindre al plenari del mes de juliol? T’interessa saber de què es va parlar? Ací tens la nostra minicrònica, si tens qualsevol dubte, pregunta’ns!

1- Actes anteriors: No es va aprovar l’acta perquè hi faltava l’escrit que vam llegir durant la nostra intervenció.

2- Aprobació Compte general 2012 es va aprobar amb els vots del PP, en contra PSOE i BLOC-Compromís. Votarem no perquè no formem part de l’equip de govern i no participem del govern municipal i en el seu moment votàrem en contra dels pressupostos.

3-Festes locals 2014: S’aprovà per unanimitat que les festes locals foren 24 de juny i 13 d’octubre.

4- Contracte concessió poliesportiu: va quedar damunt la taula a petició del Bloc-Compromís donats els dubtes respecte a la seua legalitat. Volem un informe del secretari-interventor de l’ajuntament. Els PSOE anunció la seua abstenció, però finalment l’alcalde va accedir a deixar-ho damunt la taula a petició nostra.

5- Es va aprobarper unanimitat la modificació dels preus EPA  per incloure un 2º nivell d’anglés.

6- Adhesió pla de treball i modificació de credit nº2. Es va aprobar per unanimitat, donat que la major part del cost l’assumeix la Diputació.

7- Retribucions en cas d’incapacitat temporal.S’aprova amb els vots a favor del PP i en contra del PSOE i BLOC. Éss una llei del PP i nosaltres no podem estar a favor de les retallades en drets dels treballadors/es.

A Bonrepòs i Mirambell quan els treballadors estaven de baixa se‘ls pagaba el 100%, però ara amb la llei del PP no és legal i a partir d’ara cobraran menys.

8.- Mocions

El Bloc-Compromís va presentar una moció demanat que la Generalitat pague el deute que té amb l’escola del poble, com el PSOE també va presentar una moció en aquest sentit , es van debatre juntes. No es va aprovar la proposta perquè el PP va votar en contra i té majoria absoluta.
Arxivat en: General, plenari, política municipal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *