ESTIMATS REIS D’ORIENT:

 

El col·lectiu de Compromís per Bonrepòs i Mirambell no volem cap regal per a nosaltres però si que voldríem demanar-vos uns quants desitjos per a tots els veïns i veïnes del nostre poble.

 

Heu de saber que no els hem escrit en ordre de preferència encara que hi ha alguns que ens faria molta il·lusió que els féreu realitat vosaltres, que teniu el do de la màgia, perquè no depenen de nosaltres i els que ens governen tenen per costums fer oïts sords a les nostres propostes. Vinga, allà van!

Que s’acaben l’arrogància, l’obscurantisme i les pràctiques conversar1antidemocràtiques de l’equip de govern i que , d’una vegada per totes, entenguen que majoria absoluta no vol dir poder absolut.

participacio

Que els veïns i veïnes del poble puguen decidir en què s’inverteixen els diners dels seus impostos (pressupostos participatius), que puguen vore els plens des de sa casa i que puguen consultar els pressupostos de l’ajuntament.

Que hi haja més participació dels veïns i veïnes en les decisions que es prenen a l’ajuntament, que els polítics que governen escolten les propostes dels grups que estan a l’oposició i que les avaluen amb objectivitat.

rtvv

Que torne a obrir RTVV i que puguem triar amb el nostre comandament de TV més canals en valencià canal9, Punt2, TV3, Canal33, IB3… i que ningú ens diga quins podem vore i quins no.

 

plantabiciQue es solucione definitivament el problema dels terrenys de l’antic parc militar i quees dissenye un gran parc urbà per poder llegir, jugar i passejar.Que el carril bici que ve d’Almàssera travesse Bonrepòs i Mirambell fins al barranc i que es considere via ciclista totes les vores del Barranc.

ElpobleQue El Poble deixe de ser un pamflet partidista de promoció del PP i l’alcalde i siga un mitjà d’informació objectiu i plural que atenga la diversitat del poble i que siga una referència per als veïns i veïnes. Que siga un mitjà d’expressió on la ciutadania puga expressar les seues opinions amb llibertat.

Que les festes incorporen noves propostes més innovadores i participatives i que no suposen tanta despesa per al poble.

Que el nostre poble siga més respectuós amb el medi ambient i que a l’ajuntament es facen realitat polítiques serioses de reducció del consum energètic, que s’incentive l’ús de la bicicleta i que s’intente reduir el trànsit rodat pel centre del poble.

Que l’horta que encara queda al poble es protegisca perquè és un bé únic al món i que salvem_hortaels llauradors que la cultiven es guanyen bé la vida. I que es posen en marxa horts socials als camps perduts per tal que les famílies amb més necessitat puguen produir els seus propis aliments.

Que es catalogue el nostre patrimoni perquè no es perda la nostra identitat com a poble, que es protegisca la fesonomia de les cases, els edificis més interessants arquitectònicament i que es recupere el llavador de Mirambell i es preserve l’empedrat dels carrers.

escolaBiM_DEFENSEMOK

Que es faça realitat l’ampliació de l’escola pública per evitar que els nostres xiquetsi xiquetes hagen d’estudiar en barracons i que la Conselleria pague TOT el que li deu a l’escola en forma de beques menjador.

Que s’acabe l’obra de la part de dalt de l’edifici multiusos i que s’oferisquen espais dignes a les associacions del poble i als grups polítics perquè puguem atendre als ciutadans. Que totes les associacions del poble troben en l’ajuntament el mateix recolzament per al desenvolupament de les seues activitats.

Que el metro tinga servei nocturn continuat els caps de setmana i no només alguns dies a l’estiu.

lleidependencia

Que els parats del poble troben prompte faena i que el govern central no seguisca

retallant drets laborals i socials. Que la Conselleria pague als centres ocupacionals i
les ajudes a la dependència
.

stop_desnonamentsQue s’acaben els desnonaments i que es retornen tots els estalvis a les persones estafades per les preferents. Que es jutge i es condemne els culpables que s’enriqueixen a base de generar dolor a les persones.

Que tots els corruptes acaben a la presó i tornen tots els diners que ens han furtat. Que aconseguim expulsar dels càrrecs públics a tots els que governen contra les persones i a favor dels seus amiguitos del alma.

lluitem_per_la_nostra_llengua

Que el valencià ocupe el lloc que es mereix i no siga una llengua arraconada i desprestigiada sistemàticament pels que ocupen poltrones. Som valencians i valencianes i estimem la nostra llengua.

Que la ràbia que tenim es transforme en energia per lluitar per un món més just, més solidari i més combatiu. Som el 99%!

Que el nostre col·lectiu cresca per repensar el poble i fer més propostes constructives per millorar la vida de tots els veïns i veïnes!