Tancat el període d’inscripció, més d’11.500 persones podran votar les persones que conformaran la candidatura europea de Compromís. Per apuntar-se només calia desitjar-ho i registrar-se a la web. Del poble, més de 30 persones ho han fet i entre els dies 17 i 21 de març tindran ocasió de dipositar el seu vot de forma electrònica, per correu o presencial.

Ara toca entrar a la web per visualitzar vídeos dels candidats i candidates i dels actes de presentació que es van fent, llegir escrits que han preparat per donar a conéixer la seua candidatura i, en cas de poder, assistir a alguna de les presentacions que s’estan fent estos dies arreu del País Valencià.

A diferència d’altres partits, no solament es triarà la persona que encapçalarà la candidatura europea, sinó que a més a més es podrà ordenar la llista d’acord amb les preferències de cadascú.

#PrimàriesCompromís tu tries TOTA la llista!

NOTA: A les persones de Bonrepòs i Mirambell inscrites al cens i que no votem per internet ens toca votar el divendres 21 de març de 18h a 21h a la seu de Compromís per Meliana.

primariesCompromis