El proper dimecres a les 9:45h es consumarà una de les infàmies més grans que han vist les Corts Valencianes, una diputada electa serà expulsada durant un mes del parlament valencià per negar-se a abandonar la sala tot i que la diputada va al·legar que no va escoltar els tres avisos del president per la gran cridòria que hi havia.

Aquest ple a més serà a porta tancada i en sessió secreta, quina por tenen d’obrir la finestra a la ciutadania perquè siga la gent qui jutge si la sanció és merescuda o no?

El pitjor de tot no és això, sinó que bona part de les persones que van a votar la seua expulsió són persones imputades en casos de corrupció, per prevaricació, per falsedat documental, per malversació de fons públics, que han estat condemnats repetidament per ocultar informació als grups de l’oposició, diputats i diputades que es permeten el luxe de no anar a treballar i segueixen cobrant el seu sou, i persones que han aplaudit a Blasco quan li deia “sinverguenza” a Mònica Oltra per denunciar la trama de saqueig de les ajudes a la cooperació i un llarg etc.

Mònica Oltra, en canvi, s’ha caracteritzat a les Corts per denunciar casos de corrupció, per defensar els drets de les persones més vulnerables, per explicitar amb veu clara i alta l’expoli de fons públics per enriquir les butxaques dels amiguitos del alma, etc.

Com a diputada electa ha hagut d’escoltar insults molt greus per part de, precisament, el president de Les Corts Juan Cotino i aquest mai fou amonestat per faltar al respecte a una diputada.

Des de Compromís per Bonrepòs i Mirambell manifesten la repulsa més absoluta a l’expulsió, el suport total al grup parlamentari Compromís a les Corts Valencianes que no assistirà al Ple perquè considera que és un atac frontal a la institució.

Per fer palesa de forma simbòlica la nostra postura davant d’aquest fet tan greu, el passat dissabte ens vam reunir una colla de militància i simpatitzants per fer-nos una fotografia amb la pancarta “Totes i tots som Mònica Oltra”, perquè  si l’expulsen a ella per plantar-se davant duna situació injusta, ens estan expulsant a nosaltres, que l’hem votada perquè ens represente.

BiMAmbMonica

Nota: Sabem que la convocatòria fou pràcticament improvisada, ei no vas poder vindre però t’haguera agradat participar deixa’ns un comentari a aquesta entrada i la setmana que ve li farem arribar el teu suport junt al de la resta de persones compromeses de Bonrepòs i Mirambell a Mònica.