Des de fa molt de temps, Compromís per Bonrepòs i Mirambell, intentem fer-te arribar el què s’ha parlat al plenari i el resultat de les votacions. Com saps, hem presentat en dos ocasions una moció demanant que es gravaren els plens i es penjaren a la web municipal (com es fa a Vinalesa, Rocafort o Rafelbunyol, entre altres pobles) però el PP ha votat les dues vegades en contra. Què trist que vulguen amagar als veïns i veïnes les decisions que els afecten com a ciutadans. A continuació t’expliquem breument, el contingut del plenari del 28 de gener de 2015.

1.- Aprovació, si s’escau, de l’acta anterior. S’aproven les dos actes anteriors per unanimitat.

2.- Aprovació de l’ordenança fiscal reguladora de la taxa del cementiri municipal. S’aprova per unanimitat. Els preus de les casetes aniran des dels 300 als 1500 euros segons el tamany.

3.- Mocions PSOE: Adhesió a la petició sindical de pujada del salari mínim interprofessional. També s’aprova per unanimitat. És curiós que el PP moltes vegades al poble vota a favor de coses que després el seu partit rebutja a les Corts Valencianes o espanyoles.

4.- Dació de compte acord plenari extraordinari de 23 de desembre de 2014, modificació del gravamen de l’IBI de naturalesa urbana.

5.- Informes presidència. L’alcalde informa que la diputació ens ha promés diferents subvencions: mobiliari urbà, parcs, catalogació de béns entre d’altres. Esperem que s’aporfiten bé i no només per a fer electoralisme.

6.- Informes organismes supramunicipals. No se’n van presentar.

7.- Precs i preguntes. Compromís va formular uns prec en relació al següent article de premsa (Levante 28 de gener) referent a la privatització de la gestió de la biblioteca.

Noticia Biblioteca 28/01/2015

Sr. Traver, li preguem que no enganye als veïns en aquest tema:

1) Si se li paga un canon a l’empresa concesionària el servei si que representa un cost per a l’usuari.

2) No diga que tindre bibliotecària és un cost afegit. Fins que la va traslladar a un altre lloc de treball, Marisol que és funcionària de l’ajuntament i segueix cobrant una nòmina, era bibliotecària i ho podria tornar a ser sense cost addicional.

3) No diga que el pla d’ajust li impedeix contractar personal perquè vosté va contractar a un informàtic sense convocar cap oposició.

4) No sabem si els tallers que realitza la mateixa empresa que gestiona la biblioteca se li paguen a part del cànon o si ja estan fets els números perquè aquests tallers compensen el cànon.