El passat 27 de març Mónica Oltra va visitar l’AMPA de l’escola del nostre poble. Les mares i pares que van assistir a la trobada van traslladar la problemàtica referent a l’ampliació de l’escola, la necessitat d’un institut que descongestione l’IES de Tavernes Blanques i la falta de places en la línia en valencià.

La nostra candidata a la presidència de la Generalitat va atendre les demanades i amb el tema referent a l’institut, es va interessar per si hi ha terrenys disponibles per a ús escolar al poble (Mª José Amigó, regidora de Compromís va explicar que en els terrenys de l’antic parc militar hi ha una reserva de sòl escolar) i va aconsellar als pares i mares la coordinació amb les AMPES de l’escola d’Almàssera i un estudi seriós de les matrícules de totes les escoles adscrites a l’IES de Tavernes Blanques per preparar un dossier per al proper govern de la Generalitat Valenciana.

Fins a hui no hem tingut fet aquest vídeo-resum. Esperem que si t’agrada ho compartisques amb els teus coneguts i familiars.

Tenim un compromís amb l’educació pública, de qualitat i en valencià.