El passaIMG-20160626-WA0015t 26 de juny per segona vegada en 6 mesos vam ser la força més votada al nostre poble. Aquest fet ens ompli d’orgull i no podem més que agrair-vos la confiança que heu tornat a dipositar en nosaltres. Hem treballat dur estos dies per trasnmetre-vos el nostre projecte i la nostra il·lusió, moltíssim més que altres que s’han limitat a penjar 4 cartells i punt.

Respecte als resultats, no podem negar que ens esperàvem més i que el resultat a l’estat espanyol no ens resulta satisfatori però som persones de vore el got sempre mig ple i  hem de dir que guanyar les eleccions a Bonrepòs i Mirambell ens sembla un bon premi per a la faena feta.

Fa un any vos vam comprometre a deixar-nos la pell i això estem fent dia a dia per totes i tots vosaltres i això mateix faran a Madrid els nostres representants Joan Baldoví, Marta Sorlí, Enric Bataller i Ignasi Candela al CongrésJordi Navarrete al Senat. Moltíssimes gràcies per tornar a confiar en Compromís!

pots consultar els resultats al nostre poble clicant ací- Congrés i ací-Senat

Com sempre, aprofitem per recordar-vos que les portes de Compromís Bonrepòs i Mirambell sempre les tindreu obertes de bat a bat.