Minicrònica Ple ordinari 24 de gener

Tot i que ara els plenaris es graven i es pengen en el  canal de youtube de l’ajuntament , el col·lectiu de Compromís BiM no deixem de fer-te un breu resum del que s’ha parlat i acordat en cada ple i, en el moment es penja el vídeo l’enllacem per si el teu interés és vore’l íntegrament.

El ple del dia 24 de gener era ordinari i es van tractar els següents punts:

  1. Actes acteriors. S’aproven per unanimitat.
  2. Moció del PSOE sobre l’establiment d’una nou sistema públic de pensions amb major capacitat de redistribució i reducció de les desigualtats. S’aprova amb els vots favorables de Compromís i PSOE i l’abstenció del PP. Compromís aprofita el torn de paraula per fer-li al PSOE una reflexió sobre qui decideix sobre les pensions és el govern de l’estat i que si està el Partit Popular governant l’estat és per l’abstenció del seu partit. Que si estan d’acord en que és insostenible que el PP segueisca governant està la opció de presentar una moció de censura que Compromís sempre ha dit que votaria a favor.
  3. Informes de presidència. L’alcaldessa explica breument les resolucions d’alcaldia: conveni ajuntament de Rocafort, adjudicacions d’obres (cementiri, conservació magatzem, asfaltat alguns carrers, substitució coberta llar parroquial, obres pressupostos participatius 2017).
  4. Informes organismes supramunicipals. Mª José explica l’Assemblea del Consorci de bombers,  Rubén explica l’Assemblea de l’EMSHI, Rosella de l’EMTRE explica que arribarà l’Ecoparc Mòbil al nostre poble.
  5. Precs i preguntes. L’alcaldessa prega al PP que abans de difondre mentides o mitges veritats a les xarxes socials que s¡informen bé perquè és l’obligació dels regidors i regidores. Explica amb detall els tres temes afectats per la manipulació del PP: servei de pediatria, aparcament de l’escola i substitució de policia que està fent un curs (a partir del minut 28). Mª Josep, com a portaveu demana que el PP anomene correctament el nostre partit polític. Després d’estes intervencions es va debatre durant una bona estona i es va alçar la sessió.
Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *