El passat dimarts va visitar el nostre poble Enric Nomdedéu (Secretari Autonòmic d’Ocupació), el va acompanyar la nostra companya Rosabel Bolaños (regidora de promoció econòmica). Ens van explicar quines han segut les accions dutes a terme des de Labora per a millorar l’índex d’atur més de 10 punts en menys de 4 anys. També les iniciatives dutes a terme per l’ajuntament des del departament d’orientació laboral que ha fet que en estos moments hi haja 100 persones menys demandant d’ocupació respecte a març del 2015.

Queda molt per fer, sobretot en millorar les condicions laborals dels treballadors i treballadores però com bé va explicar Enric Nomdedéu, no para de fer viatges arreu d’Europa per explicar les iniciatives exitoses dutes a terme per la Conselleria d’Economia (Compromís) en matèria d’ocupació: Avalem Joves, Avalem Experiència, Avalem Territori…etc.

Si el dia 28 d’abril votes Compromís, faràs possible que continuem lluitant contra l’atur i millorant les condicions laborals dels treballadors i treballadores.