Estem d’enhorabona perquè el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana ens ha confirmat la tercera regidoria per a Compromís. La sentència del TSJCV declara vàlida la proclamació d’electes inicialment acordada per la Junta Electoral de Zona de València. “Al tribunal no se li plantegen dubtes sobre la validesa de la papereta que se’ns havia anul·lat en el recompte de la nit electoral perquè és clara la voluntat de l’elector de votar a favor de la nostra candidatura. Els cercles amb bolígraf que hi apareixien destaquen en particular la paraula Bonrepòs referida al municipi i no fan altra cosa que accentuar o subratllar l’opció a favor de tota la candidatura.”

D’esta manera la nova corporació municipal que es constituirà el pròxim divendres 5 de juliol a les 20:00 hores queda de la següent manera:

– PSOE 5

– PP 3

– Compromís 3

Des de Compromís volem reafirmar la nostra aposta pels governs de progrés. La passada legislatura vàrem demostrar que es podia fer fora al PP i que es podia governar des de la diversitat de sensibilitats que té l’esquerra. Nosaltres hem sigut lleials al pacte amb el PSOE fins al final de la legislatura tot i les deslleialtats demostrades pels regidors del partit socialista del nostre poble. Va ser terrible vore com en els darrers plenaris el PSOE es va ajuntar amb el PP per aprovar mocions que per a nosaltres suposaven un fre a les polítiques verdes dutes a terme esta legislatura (contaminació lumínica i urbanisme depredador) i que van en contra del que han sigut les polítiques del Botànic.

La voluntat del PSOE de governar en minoria, confirma les nostres pitjors sospites de les seues intencions per als propers quatre anys: tindre les mans lliures per a fer i desfer al seu antoix, revertir les polítiques que amb tanta valentia havíem mamprés la passada legislatura i governar des de l’arbitrarietat.

Tot això, i voler apuntar-se la medalla del nostre treball incansable en temes com l’apertura de la Llar, l’ampliació de l’escola o la rehabilitació del magatzem agrícola de la plaça Sant Ferran.

Heu de saber que en la tasca d’oposició serem inflexibles perquè volem fiscalitzar el dia a dia de l’Ajuntament i controlar que no hi haja malbaratament dels recursos públics ara que havíem aconseguit baixar tant el deute. Així mateix, continuarem fent propostes bones per al poble que esperem tirar endavant amb arguments i diàleg.

Alguns enyoren els temps passats d’alternança PP-PSOE. Nosaltres som la garantia que eixos temps no tornaran. Les noves generacions exigixen polítiques valentes que posen fre al canvi climàtic, les nostres associacions volen polítics que es creguen de veres la gran tasca que fan pel nostre poble, les persones que més ho necessiten volen drets, no favors, besos i palmetes a l’esquena.

Tenim un compromís amb el 452 veïns i veïnes de Bonrepòs i Mirambell que ens heu votat i no defallirem.

SEGUIREM TREBALLANT IMPARABLES!!!!