El diumenge que ve se celebra a Vinalesa la XXVII Trobada d’escoles en valencià de l’Horta Nord, un any més milers i milers de xiquetes i xiquets (i no tan xiquets) de la comarca gaudeixen d’un dia de festa i de compromís amb la nostra llengua.

Des de Compromís per Bonrepòs i Mirambell t’encoratgem a que participes de la festa i la reivindicació acompanyant a l’escola del poble en la cercavila. El valencià té futur i val la pena celebrar-ho de tant en tant!

Clicant en aquest enllaç pots llegir la revista de la Trobada (TORNALLOM) on està tota la informació de les activitats que es faran el diumenge però també entrevistes a personalitats de Vinalesa i la comarca i moltes coses més.

Ens veiem allí!

trobadesBLOC“la llengua pròpia del nostre poble és el valencià. A l’actualitat conviu amb altres llengües com el castellà, l’àrab, el búlgar, el rus, l’anglés, el francés… No hi ha cap llengua millor que una altra, però el valencià és la nostra i cal que l’oferim, com un xicotet tresor, a aquelles persones que encara no la coneixen. Visquem en valencià!”