XARRADA INFORMATIVA: PROPOSTA DEL BLOC D’ORDENACIÓ DEL TRÀNSIT

Saps que l’equip de govern ha fet una proposta de reordenació del trànsit per al nostre poble? Has visitat la “magnífica” exposició pública a l’ajuntament?

El divendres passat finalitzava el termini per presentar al·legacions i la gent del BLOC n’hem presentat unes quantes, per això, el dimecres dedicarem una estoneta a explicar-les a tot aquell veí o veïna que s’acoste.

Volem viure en un poble o en una ciutat en miniatura?
La proposta d’ordenació de trànsit del BLOC

Dimecres 26 de novembre
20h a la sala B
Centre Cívic

perquè tenim moltes coses a dir, perquè no ens conformem amb un plànol ple de fletxetes, perquè tenim al cap idees com sostenibilitat, qualitat de vida i tranquil·litat, perquè creiem en la paraula i la comunicació amb els veïns i veïnes, perquè sabem que les coses es poden fer millor, perquè no ens valen els pedaços…
Arxivat en: política municipal, trànsit

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *